Paraqitja e provimeve për afatin e Janarit 2023/2024

10 Janar 2024
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 10.01.2024 deri më 19.01.2024 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Janarit të vitit akademik 2023/24

II – Mbajtja e provimeve do të organizohet nga dt.22.01.2024

Orari i provimeve publikohet pasi të mbyllet afati për paraqitje.

 

Prishtinë më: 10.01.2024                                                                                   

Nga Dekanati