Vizitë nga Menaxhmenti i Arteve në qendrën Yunus Emre Enstitüsü

01 Tetor 2021
SHARE

Sot në qendrën tonë në Prishtinë kemi pritur Prodekanin për Financa dhe Arte Dramatike pranë Universitetit të Prishtinës, “Hasan Prishtina”, Besar Zahiti, Prodekanin për Arte Vizuale, Mehmet Behluli dhe Koordinatorin për Zhvillim Akademik, Genc Rezniqi. Në takim, palët informuam rreth punës së Institutit si dhe diskutuam rreth fushave të bashkëpunimit të ndërsjellët.🤝

Ne i dëshirojmë të falënderojmë delegacionin nga UP për këtë vizitë të këndshëm dhe i urojmë atyre suksese në detyrë.

 

Linku i njoftimit nga qendra Yunus Emre Enstitüsü
Kliko ketu