Njoftim për afatin e Prillit 2021/2022

19 Prill 2022
SHARE

I – Njoftohen të gjithë studentët të nivelit të studimeve Bachelor dhe Master se nga data 19.04.2022 deri më 24.04.2022 në ora 16:00, do të jetë i hapur SEMS-i për paraqitjen të provimeve në afatin e Prillit të vitit akademik 2021/22


II – Studentët kanë të drejtë ti paraqesin dy(2) provime


III – Mbajtja e provimeve do të organizohet më dt.28 dhe 29 Prill 2022

 

Prishtinë më: 19.04.2022

Nga Dekanati