Provimi pranues për konkursin e Masterit 2022/2023

03 Tetor 2022
SHARE

Njoftohen të gjithë kandidatët që kanë aplikuar dhe dorzuar dosjet për konkursin e studimeve Master 2022/2023 se provimi pranues në Gjuhën Angleze do të organizohet në Fakultetin e Edukimit në Amfiteatrin e madh me datë 04.10.2022 nga ora 09:00.

 

Kurse provimi profesional për profilet përkatëse organizohet në objektet e Degëve përkatëse të Fakultetit të Arteve me datë 04.10.2022 nga ora 11:00.

 

Suksese.