UP-ja hap konkurs plotësues për pranimin e studentëve në studimet master

13 Tetor 2022
SHARE

Universiteti i Prishtinës “Hasan Prishtina” e shpall të hapur konkursin plotësues për pranimin e studentëve të rinj në vitin e parë të studimeve master për vitin akademik 2022-23.

 

Aplikimi në platformën online http://apliko.uni-pr.edu dhe dorëzimi i dokumentacionit fizik nis nga sot, më datë 13 tetor 2022 dhe zgjat deri më datë 20 tetor 2022, në ora 16.00.

Konkursin e plotë e gjeni duke klikuar KËTU.

Suksese!