PUNETORI E ZHVILLUAR NE DEGEN E ARTEVE MUZIKORE

05 Prill 2023
SHARE

Digital vs Analogue

Music Production meets Free Improvisation: The Power of Sound as Medium of a Documentation

Masterkurs nga Natyra Elezi dhe Daniela La Luz

Në ambientet e Fakultetit të Arteve - Dega e Artit Muzikor më 02.04.2023 në ora 12:00-14:00 u mbajt masterkursi Digital vs Analogue Music Production meets Free Improvisation: The Power of Sound as a Medium of Documentation.

Masterkursi i cili u përcoll nga studentët e drejtimeve të ndryshme të muzikës u fokusua në shembujt teorik dhe praktik të ndërlidhjeve në mes të muzikës instrumentale dhe elektronike.

 

Ky masterkurs u mundesua nga Qendra e Artit Muzikor DAM dhe Gara e Kompozitoreve te Ballkanit ne Prishtine.