Masterklasë me Tubistin nga Italia Gianmario Strappati, profesor në Konservatorin Shtetëror G. Verdi në Ravenna (Itali)

18 Prill 2023
SHARE

Në Fakultetin e Arteve në Departamentin e Muzikës, me datë 20/04/2023, duke filluar nga ora 14:00 studentët e profileve në instrumentet frymore do të kenë mundësinë të mbajnë masterklasë online me Tubistin nga Italia Gianmario Strappati, profesor në Konservatorin Shtetëror G. Verdi në Ravenna (Itali).

Gianmario Strappati është instrumentist virtuoz me nje karierë ta pasur solistike dhe pedagogjike.