Workshop - PriFest - Fakulteti i Arteve

24 Prill 2023
SHARE

Në kuadër të javës së filmit PriGlobal (java e filmit të gjatë artistik, organizuar nga PriFest), me datë 27.04.2023, në ora 12:00 deri në orën 15:00, në kino ARMATA do të mbahet workshopi me aktorin dhe regjisorin nga Israeli - SHAHAR ROZEN.

Workshopi do të zgjasë 3 orë të ndara në 2 pjesë nga 90 minuta.

Pjesa e parë "BUILDING THE TIMELINE OF THE CHARACTER"
Pjesa e dytë "HOW TO CONNECT YOURSELF TO THE CHARACTER IN THE SCENE"

Ky workshop është i hapur për të gjithë aktorët dhe regjisorët dhe do të mbahet në gjuhën angleze.

#prifest

 

Linku për të aplikuar: