Studenti Urimi Maliqi fitues i vendit të parë në festivalin Polyhymina, Maqedoni e Veriut.

28 Prill 2023
SHARE

Në garën e mbajtur në Maqedoni të Veriut, Urimi Maliqi student i Universitetit tê Prishtinësi nga Akademinë e Arteve të Muzikë, klasa kitarës- Prof. Ass. Drilon Çoçaj, shpërblehet me çmimin e parë, me 99.25 pikë.

Në këtë garë të përgjithshme të muzikës morën pjesë mbi 300 kandidat në kategori dhe diciplina të ndryshme, ku garues kishte nga Kosova, Maqedonia e Veriut, Mali i Zi, Serbia,Sllovenia, etj. 

Juria ishte e përbër nga instumentisti ndërkombetar nga rajoni dhe më gjerë.