Koncert i klasës së këndimit, klasa e prof. Merita Juniku

15 Maj 2023
SHARE

Me datën 16.05.2023 në ora 19:00 mbahet koncerti i klasës së këndimit, klasa e prof. Merita Juniku, ku do të performojnë studentët Jon Kosumi / bas-bariton, Rilind Konxheli / bas-bariton dhe Diona Kurti / mexosopran.

 

Koncerti mbahet në sallë koncertale të Departamentit të Muzikës